Profil

Staermose Industry A/S er underleverandør til maskinproducenter, metalindustrien og byggebranchen.

Om os

Med speciale i pladebearbejdning, laserskæring, stålkonstruktioner og isoleringskabinetter fungerer vi som underleverandør til maskinproducenter, metalindustrien og byggebranchen.

 

Effektiv proces til en god pris

 

Vi har fokus på at sikre vores kunder høj kvalitet og hurtig levering til den bedste pris. Derfor har vi strømlinet og automatiseret vores processer og arbejdsflow. Vi fleksible og omstillingsparate, hvilket betyder at vi kan levere hurtigt og effektivt, uden at gå på kompromis med kvalitet og præcision.

 

Rådgivning om pladebearbejdning

 

Vores moderne produktionsapparat gør os i stand til at løse en bred vifte af opgaver for vores kunder. Vi rådgiver om pladebearbejdning, laserskæring og stålkonstruktioner. Ved at inddrage os tidligt i processen kan vi hjælpe jer med at finde den optimale løsning for jeres virksomhed. Vi har ekspertise inden for projektering og konstruktion, laserskæring samt videreforarbejdning af metalplader med bukning, gevindskæring, svejsning, overfladebehandling, etc. 

 

Hasteopgaver

 

Vi arbejder med hurtige leveringstider og leverer altid til tiden. Ved hasteopgaver står vi til rådighed og omstiller os hurtigt for at sikre jer en ekstra hurtig levering. 

 

Innovation og udvikling

 

Innovation og udvikling er naturlige dele af vores hverdag, hvilket afspejler sig i måden hvorpå vi håndterer vores opgaver. Vi har fokus på at have et godt arbejdsmiljø og høj medarbejdertilfredshed, og vores medarbejdere har derfor stor indflydelse på deres arbejde og bliver taget med på råd, når der skal tages beslutninger.