PRIS FOR GÅPÅMOD TIL STAERMOSE INDUSTRY

Staermose Industry A/S modtog d. 31. oktober 2012 Dansk Industri Horsens´ initiativpris, der hylder initiativ, vækst og virkelyst. Det er en pris, som vi er utrolig glade for og stolte af. Ikke mindst begrundelsen vækker begejstring hos både ledelse og medarbejdere: "Bag succesen ligger et initiativ ud over det sædvanlige. Uden deres gåpåmod og visioner, havde Staermose aldrig udviklet sig til den stærke og konkurrencedygtige virksomhed, vi ser i dag," lyder det fra Ole Simonsen, formand for DI Horsens.

VISIONERNE ER FØRT UD I LIVET - OG DE VIRKER

Prisen er en anerkendelse af den strategi vi har lagt, og fulgt, de seneste år. En strategi der har ført til en fordobling af vores omsætning. Vi er i gang med at udvide vores produktionslokaler til det tredobbelte, og har ansat en sælger til at tage sig af eksportmarkedet. Vi har ført vores visioner ud i livet, og det har medført vækst og nye arbejdspladser.

VÆKST I PRODUKTION OG NYE MARKEDER

Vores nyeste investering er en avanceret fiberlaserskærer, som fra starten af det nye år giver os mulighed for at udvide produktionen og skabe helt nye markeder inden for pladebearbejdning, laserskæring og stålkonstruktioner. Fiberlaserskæreren giver os lave omkostninger til drift og vedligehold, hvilket er afgørende for fortsat vækst. Mange af vores kunder stiller desuden krav til, at vi reducerer energiomkostningerne, og her har fiberteknologien enestående egenskaber.

DET STOPPER IKKE HER

Strategien fremad handler om at fortsætte væksten - både i produktionen, med nye produkter, flere arbejdspladser og med eksporten. Vi vil være endnu større, og være den førende underleverandør af laserskæring i Danmark, samtidig med at vi styrker vores position som underleverandør for de store internationale producenter af køle- og varmevekslere.