Om os

Med speciale i pladebearbejdning, laserskæring, stålkonstruktioner og isoleringskabinetter fungerer vi som underleverandør til maskinproducenter, metalindustrien og byggebranchen.

Effektiv proces til en god pris

Vi har fokus på at sikre vores kunder høj kvalitet og hurtig levering til den bedste pris. Derfor har vi strømlinet og automatiseret vores processer og arbejdsflow. Vi fleksible og omstillingsparate, hvilket betyder at vi kan levere hurtigt og effektivt, uden at gå på kompromis med kvalitet og præcision.

Rådgivning om pladebearbejdning

Vores moderne produktionsapparat gør os i stand til at løse en bred vifte af opgaver for vores kunder. Vi rådgiver om pladebearbejdning, laserskæring og stålkonstruktioner. Ved at inddrage os tidligt i processen kan vi hjælpe jer med at finde den optimale løsning for jeres virksomhed. Vi har ekspertise inden for projektering og konstruktion, laserskæring samt videreforarbejdning af metalplader med bukning, gevindskæring, svejsning, overfladebehandling, etc.

Hasteopgaver

Vi arbejder med hurtige leveringstider og leverer altid til tiden. Ved hasteopgaver står vi til rådighed og omstiller os hurtigt for at sikre jer en ekstra hurtig levering.

Innovation og udvikling

Innovation og udvikling er naturlige dele af vores hverdag, hvilket afspejler sig i måden hvorpå vi håndterer vores opgaver. Vi har fokus på at have et godt arbejdsmiljø og høj medarbejdertilfredshed, og vores medarbejdere har derfor stor indflydelse på deres arbejde og bliver taget med på råd, når der skal tages beslutninger.

Vision & Mål

Vi vil være den førende underleverandør af laserskæring og stålkonstruktioner i Danmark. Vi vil samtidig styrke vores position som underleverandør til store nationale og internationale producenter af køle- og varmevekslere.

Vi vil være kundernes foretrukne samarbejdspartner fra idé til produktion, når det handler om pladebearbejdning, laserskæring og stålkonstruktioner. Vi vil varetage hele produktionsprocessen og dermed give vores kunder et enkelt, effektivt og økonomisk fordelagtigt forløb.

Vores fokuspunkter

Blandt vores kunder vil vi være kendt for:

- Hurtige leveringstider

- Hurtig omstilling

- Levering i den ønskede kvalitet

- Tilgængelighed og seriøsitet

- En effektiv produktionsproces

Vi lever op til vores fokuspunkter. Det skyldes vores højteknologiske og automatiserede maskinpark, en effektiv og strømlinet produktionsproces, et godt arbejdsmiljø og vores dygtige og fleksible medarbejdere.

Om at være medarbejder hos os

Staermose Industry A/S består af en stab af dedikerede medarbejdere med stor viden og ekspertise inden for deres felt. Ved at samarbejde og kompetenceudvikle vores medarbejdere, sikrer vi et effektivt og hurtigt flow. Alle medarbejdere har kendskab til, og forståelse for, hele produktionsprocessen og kan derfor flyttes rundt i produktionen efter behov. Det gør os i stand til hurtig omstilling, og det giver et godt arbejdsmiljø, hvor alle samarbejder. Det er en fordel for både os selv, og for vores kunder.

Medarbejdertrivsel

Staermose Industry A/S skal være en god og attraktiv arbejdsplads. Derfor stræber vi efter at udvikle og innovere alle led af produktionen, og vi har fokus på at give vores medarbejdere mange muligheder. De har selv indflydelse på planlægningen af deres arbejde, og tages ofte med på råd når der skal tages beslutninger.

Ledelsen i Staermose Industry A/S støtter initiativer, der styrker sammenholdet mellem medarbejderne. For os er det vigtigt at tiltrække, og fastholde, de bedste medarbejdere. Kun på den måde kan vi forblive den foretrukne underleverandør af laserskæring og stålkonstruktioner for virksomheder i både Danmark og udlandet.

Vores brochure

Download vores profil brochure her - en kort og præcis præsentation af hvem vi er, og hvad vi kan.

Profilbrochure

Historie

Det begyndte med én mand

Staermose Industry A/S blev etableret af Jesper Stærmose i 1979. Efter at have set en isoleringskappe til ventiler, tog Jesper Stærmose kontakt til folkene bag disse. Det lykkedes ham at få mulighed for at forhandle isoleringskapperne i Jylland, og efterfølgende solgte og monterede han kapperne hos slutbrugeren. Senere overtog han også produktionen af kapperne.

Fra ventiler til varmevekslere

Under arbejdet med isolering af ventiler, typisk på store sygehuse og i boligforeninger, blev vores medarbejdere ofte spurgt, om de ikke også kunne isolere varmeveksleren. Efter en del af disse opgaver, kontaktede Jesper Stærmose en af de større fabrikker, der blev varm på ideen om at producere isoleringskapper til varmevekslere. Siden da er udviklingen gået stærkt. I dag er vi fast underleverandør til en stor del af verdensmarkedet for varmevekselproducenter.

Metalafdelingen for stålkonstruktioner og nyt laserskærecenter

Foruden at producere isoleringskapper har vi specialiseret os i at levere udskårne og bearbejdede stålplader, stålkonstruktioner, kassetter, kabinetter, etc.

Vi har en målrettet strategi, og ambition, om at vokse yderligere. Det skal blandt andet ske ved at etablere et laserskærecenter, der skal forsyne virksomheder i Danmark med skårne metaldele eller samlede forløb fra laserskæring til videreforarbejdning af metalplader. Herunder bukning, gevindskæring, svejsning og efterbehandling.