STOR SUCCES MED LASERSKÆRING AF RØDMETALLER

HØJ SKÆREKVALITET BETYDER MINDRE EFTERARBEJDE

Vola, der producerer badeværelsesinventar af høj kvalitet, har tidligere fået skåret plader, rosetter og kantringe i rustfrit stål. Med vores laserskærer får Vola nu laserskåret deres produkter i messing, hvilket betyder, at de kan levere en ny type produkter i en kvalitet, der matcher deres kunders forvetninger. 

Vores laserskærer leverer en unik snitkvalitet, hvilket betyder at der er væsentligt mindre efterarbejde hos Vola og dermed besparelser på driften: "Den høje kvalitet på udskæringen betyder, at vi har 75 procent mindre efterbearbejdning. Det frigiver tid og maskinkapacitet, som vi kan bruge til noget andet," fortæller Allan Voldby Høgfeldt fra Vola i en artikel i Ingeniøren den 9. november 2012.

FØRENDE INDEN FOR LASERSKÆRING I ALTERNATIVE MATERIALER

Vi er førende på markedet inden for laserskæring i alternative materialer - og det endda til konkurrencedygtige priser. "Der er ingen tvivl om, at den uovertrufne skærekvalitet fra vores nye laserskærer har været en væsentlig årsag til, at vi har fordoblet omsætningen de seneste fem år og gør, at vi er et stort skridt foran konkurrenterne", fortæller John Stærmose i artiklen i Ingeniøren.

Det er fiberlaserens lave energiforbrug, hurtige produktionstid og færre udgifter til vedligehold, der giver besparelser i produktionen og gør den nye laserskærer konkurrencedygtig på markedet.

"Hvis vi lægger alle besparelserne sammen, ender vi med en besparelse på omkring fem procent, og det er et kvantespring i branchen. Priserne er meget, meget pressede, og derfor er de procent altafgørende," afslutter John Stærmose artiklen i Ingeniøren.

Hele artiklen kan læses på: www.ing.dk