Historie

DET BEGYNDTE MED ÉN MAND

 

Staermose Industry A/S blev etableret af Jesper Stærmose i 1979. Efter at have set en isoleringskappe til ventiler, tog Jesper Stærmose kontakt til folkene bag disse. Det lykkedes ham at få mulighed for at forhandle isoleringskapperne i Jylland, og efterfølgende solgte og monterede han kapperne hos slutbrugeren. Senere overtog han også produktionen af kapperne.

 

FRA VENTILER TIL VARMEVEKSLERE

 

Under arbejdet med isolering af ventiler, typisk på store sygehuse og i boligforeninger, blev vores medarbejdere ofte spurgt, om de ikke også kunne isolere varmeveksleren. Efter en del af disse opgaver, kontaktede Jesper Stærmose en af de større fabrikker, der blev varm på ideen om at producere isoleringskapper til varmevekslere. Siden da er udviklingen gået stærkt. I dag er vi fast underleverandør til en stor del af verdensmarkedet for varmevekselproducenter.

 

METALAFDELING FOR STÅLKONSTRUKTIONER OG NYT LASERSKÆRECENTER

 

Foruden at producere isoleringskapper har vi specialiseret os i at levere udskårne og bearbejdede stålplader, stålkonstruktioner, kassetter, kabinetter, etc.

Vi har en målrettet strategi, og ambition, om at vokse yderligere. Det skal blandt andet ske ved at etablere et laserskærecenter, der skal forsyne virksomheder i Danmark med skårne metaldele eller samlede forløb fra laserskæring til videreforarbejdning af metalplader. Herunder bukning, gevindskæring, svejsning og efterbehandling.