Humanitære bidrag

Vi støtter børn- og ungesport i Odder kommune eller særligt trængende børn og unge i, og uden for, Odder kommune. Vi fokuserer på, at støtte dem der gør en indsats for særligt trængende, eller mindre bemidlede børn og unge. Vi fokuserer på, at støtte klubber og foreninger, hvor støtten går til mere end nogle få personer.

Læs herunder hvilke "sager" vi blandt andet har støttet gennem det seneste år:


Danmarks Indsamlingen 2024

Vi støttede igen i år indsamlingen, og årets nationale indsats, til fordel for Verdens sultne børn:

DS 2024


Tørke på Afrikas Horn. Cykloner og oversvømmelser. I den fattigste del af verden har klimaforandringer tvunget millioner af familier på flugt, uden mulighed for at forsørge deres børn. Den globale fødevarekrise har forværret situationen. 13,6 millioner børn under fem år er lige nu så udsultede, at de er i fare for at dø.

2024-02-03_194454-460x259


Røde Kors Erhvervsklub

Vi er medlem af Røde Kors' Erhvervsklub, og støtter derigennem deres vigtige arbejde.

Ferielejr 2024 - Ungdommens Røde Kors

Ungdommens Røde Kors' ferielejre er for børn og unge i alderen 7-17 år, der har et særligt behov for en ferieuge fyldt med gode oplevelser. Hvert år sender de mere end 1400 børn og unge på ferielejr i Danmark sammen med 900 fantastiske frivillige.

Ferielejr_Webemblem_2024_TransparentDansk Flygtninge Hjælp

Vi støtter DRC som Erhvervssponsor 2023.

DRC_Mailbanner_DK_ERHVERVSSPONSOR_2023

Landsforeningen Rett Syndrom 

Landsforeningen Rett Syndrom er en forening for forældre og andre med tilknytning til RS. Foreningen blev stiftet i januar 1988. Dens primære formål er, at udbrede kendskab til RS ved hjælp af pjecer, artikler og kurser, samt ikke mindst at give mulighed for udveksling af erfaringer og oplevelser, forældre imellem.

Foreningen udgiver et medlemsblad “Rett Nyt” fire gange årligt, hvor forældre og andre med relation til RS skriver om gode råd, erfaringer, problemer og lignende med hensyn til RS.

images


Dansk Handicap Forbund

Vi støtter DHF Lokalafdeling Odder

DHF odder-ny


Muskelsvindfonden

Vi støtter Muskelsvindfonden via deres magasin Muskelkraft

Muskelsvindfonden2.png

Muskelkraft

Om magasinet Muskelkraft

"I Muskelsvindfonden ser vi mennesker med handicap som en ressource. Det er derfor en del af vores arbejde at skabe synlighed omkring mennesker med handicap. Det er Muskelsvindfondens magasin, Muskelkraft en del af. Med Muskelkraft er vi med til at skabe debat, tage fat i tabuer og give læserne et indblik i livet med muskelsvind og betydningen af, at samfundet lever op til Muskelsvindfondens vision om plads til forskelle. "


Julemærke Fonden

Julemærke


Sponsorater

Staermose Industry sponsorerer følgende Klubber & Foreninger:

Odder Cykelklub

Odder Svømmeklub

Odder Håndbold

Odder Tennisklub

Power House - Dance Studio Odder

Team Bjørn Sørensen

Gymnastik Odder - Rejseholdet


Hou Hallens Venner