Medarbejdere

Staermose Industry A/S består af en stab af dedikerede medarbejdere med stor viden og ekspertise inden for deres felt. Ved at samarbejde og kompetenceudvikle vores medarbejdere, sikrer vi et effektivt og hurtigt flow. Alle medarbejdere har kendskab til, og forståelse for, hele produktionsprocessen og kan derfor flyttes rundt i produktionen efter behov. Det gør os i stand til hurtig omstilling, og det giver et godt arbejdsmiljø, hvor alle samarbejder. Det er en fordel for både os selv, og for vores kunder.

 

MEDARBEJDERTRIVSEL

 

Staermose Industry A/S skal være en god og attraktiv arbejdsplads. Derfor stræber vi efter at udvikle og innovere alle led af produktionen, og vi har fokus på at give vores medarbejdere mange muligheder. De har selv indflydelse på planlægningen af deres arbejde, og tages ofte med på råd når der skal tages beslutninger.

Ledelsen i Staermose Industry A/S støtter initiativer, der styrker sammenholdet mellem medarbejderne. For os er det vigtigt at tiltrække, og fastholde, de bedste medarbejdere. Kun på den måde kan vi forblive den foretrukne underleverandør af laserskæring og stålkonstruktioner for virksomheder i både Danmark og udlandet.