Arbejd hos os

Staermose Industry er en familieejet virksomhed, som gennem mere end 40 år på markedet har oparbejdet stor goodwill hos kunder og leverandører. De er tilfredse og loyale samarbejdspartnere pga. gode resultater og stabilitet. Virksomheden er fast forankret i lokalsamfundet, og har både danske og udenlandske kunder.

Staermose Industry fylder i bybilledet og i folks bevidsthed. Når virksomheden åbner dørene til et bl.a. et Åbent Hus-Arrangement, trækker det folk fra nær og fjern til, som er interesseret i at se virksomheden indefra.

Virksomheden er proaktiv og satser på nye markeder bl.a. ved anskaffelse af en rørlasermaskine i 2019, hvilket giver mulighed for at producere større emner samt optimering af kvalitet og pris.

Hos Staermose Industry, er det vigtigt, at virksomheden lever op til et socialt ansvar ved bl.a. at:

  • Uddanne lærlinge – ikke kun unge, men også voksenlærlinge som har brug for en anden jobprofil.
  • Give mennesker, som er i jobafklarende forløb, mulighed for at komme i erhvervspraktik inden for alle områder i virksomheden – dette har ofte resulteret i et job efterfølgende.
  • Give mulighed for forskelligartet ansættelse, bl.a. fleksjob og deltid.
  • Tilbyde job til udlændinge, f.eks. fra Polen.

Som ansat hos Staermose Industry har du mulighed for at arbejde i mange forskellige jobs, og uanset om du er smed i produktionen eller projektleder på kontoret, arbejder du selvstændigt med dine opgaver og har et stort ansvar. Der er mulighed for faglig og personlig udvikling, og du vil få en masse gode kollegaer.