Scan-Tech

Staermose Industry leverer til tiden

Indehaver af SCAN-TECH MASKINER A/S, Klaus Bording, var i gang med en helt almindelig arbejdsdag i 2010, da han første gang træf Staermose Industry: ”Det var et rent tilfælde. John Stærmose kom forbi og så, at der lå en maskinfabrik her. Så han kom ind, og det var vel sådan set det. Jeg lovede ham at prøve et samarbejde af. Det viste sig, at kvaliteten var ok, og prismæssigt var de rigtig godt med. Men det var især leveringstiden, der var supergod. Og ja, så var det jo bare sådan, det skulle være.”, begynder han.

Der er aldrig noget bøvl med Staermose Industry

Klaus Bording fortsætter: ”Det er klart leveringshastigheden, der skaber størst værdi for mig. Og så er de efterhånden rigtig gode til at levere det helt rigtige i første hug., griner han og forklarer: ”Vi har været lidt igennem hen ad vejen, men der er aldrig noget bøvl med dem. Man skal jo også lære lidt, så hvis der har været noget, der skulle ændres, har de gjort det med det samme. Det er aldrig et problem.”

Hos SCAN-TECH MASKINER A/S bruger Klaus Bording Staermose Industry til at levere halvfabrikata: ”Enten videreforarbejder vi det, de leverer, til nogle af vores kunder, eller også bruger vi deres komponenter til de specialmaskiner, vi selv bygger.”

Klaus Bording anbefaler gerne Staermose Industry: ”Jeg vil specielt fremhæve pris og levering, som det, der adskiller Staermose fra andre på markedet. Det er der, de stikker lidt ud. Det er ikke sådan, at de har nogle maskiner, som ingen andre har. Så de er jo nødt til at være gode til noget andet - og det er de også.”, slutter han af.

 


Om SCAN-TECH MASKINER A/S:

SCAN-TECH MASKINER A/S er en ingeniørvirksomhed med egne produktionsfaciliteter beliggende i Skanderborg. Virksomheden har over 20 års erfaring inden for udvikling af specialmaskiner og automationsløsninger, herunder pakkemaskiner, vejesystemer og kartonering, til såvel food- som nonfood industrien.

Se mere på: www.scan-tech.dk 


 

Læs mere