Exventar

Staermose Industry har hele paletten

Jette Lund Nielsen, ejer af Exventar, havde allerede fået produceret cykeloverdækninger i stål hos en smedevirksomhed, men da ordren kom på lakerede cykeloverdækninger, havde hun brug for en leverandør, der kunne arbejde i lakeret stål. ”Jeg spurgte i mit netværk og blev anbefalet at kontakte Staermose Industry. De har hele paletten, så de kan også levere i lakeret udgave. De greb opgaven, og prisen var konkurrencedygtig.”, fortæller Jette Lund Nielsen.

Den bedste man på opgaven

”Staermose Industry har en smed, der også er konstruktør. Det at sidde sammen med en, der ved, hvordan det hele hænger sammen, det fik mine skuldre til at falde ned. Det er rart, at de hurtigt får placeret opgaven hos den bedste mand, og at han følger opgaven helt til dørs.”, fortsætter Jette Lund Nielsen.

Hun ved, hvad hun vægter højt i samarbejdet: ”Jeg fik en sparringspartner på mit helt specielle projekt. Det giver en følelse af, at det hele bare kan fungere. Det jeg ikke ved, det ved de hos Staermose Industry. Deroppe finder jeg en ekspertviden og jeg er sikker på, at det de laver også står der om 20 år.”


Meget smidig samarbejdspartner

Jette Lund Nielsen forklarer: ”De skal få mine tegninger ud i virkeligheden, og her har de været med i den løbende produktudvikling. Jeg kommer ikke med noget, der er fiks og færdigt. Jeg har fået rigtig god hjælp til den sidste finish og adgang til en viden om materialerne, som jeg ikke har. De er eksperter i at hjælpe med at rationalisere og pille det unødvendige ud, for jo færre kg - jo billigere er det at producere. Hele det konstruktive har de også styr på og kan guide mig.”


Men hvad er det, der gør at andre skal vælge Staermose Industry? Jette Lund Nielsen er ikke i tvivl: ”De er meget servicemindede og yder den nødvendige service, hvis der opstår noget. De ved, at der skal være en opfølgning fra deres side, og de hjælper mig, hvis der opstår noget med fx lakeringen. Staermose Industry er en meget smidig samarbejdspartner, som er åben for nye ideer. En god medspiller i den kreative proces, når man gerne vil udvikle noget - de har kompetencerne til at hjælpe en i mål.”


Jeg spørger dem først

Det er ikke kun produktudviklingen der tiltaler Jette Lund Nielsen. Hun mener også, at Staermose Industry har en god social profil: ”Det vil jeg gerne hjælpe dem med at styrke, og derigennem hjælpe de skrøbelige i samfundet med at få en arbejdsplads. Det er vigtigt for mig, at vi arbejder sammen og forsøger at skabe noget.”

Jette Lund Nielsen runder af med ordene: ”Jeg slipper for meget hovedbrud og føler mig velkommen hos Staermose Industry. Jeg tænker selvfølgelig, at de også fremadrettet er en vigtig samarbejdspartner for mig. Det er helt naturligt, at jeg spørger dem først.”


_______________________________________

exventar_logo(1)


Om Exventar:
Exventar designer elementer med udgangspunkt i landskabet og relaterer sig til dets formsprog. Virksomheden designer og forhandler skulpturelle elementer til byrum og landskab. I 2013 var MIKADO-cykelstativerne en del af Sculpture by the Sea i Aarhus, og de var med igen i 2015. Exventar har leveret sin FRISBII cykelparkering med farvet tag og MIKADO-cykelstativer til flere virksomheder, bl.a. den største virksomhed i Billund. Alle Exventars produkter produceres i Danmark.