Wahlberg

Staermose leverer altid god kvalitet

Hos Wahlberg Motion Design er Mads Wahlberg virkelig glad for sit mangeårige samarbejde med Staermose Industry: ”Jeg stødte først på Staermose gennem en kollega for en 5-6 år siden. Den gang ledte jeg efter en leverandør, der var god til at bukke metal og kunne levere hurtigt. Anbefalingen lød på, at de da forresten også kunne laserskære. Det syntes jeg lød ualmindeligt godt, så jeg ringede og de kunne gå i gang med opgaven med det samme. Faktisk har jeg brugt Staermose lige siden.”

Kort vej fra ordre til udførelse

Som leverandør af løsninger til underholdningsindustrien, kommer Mads Wahlberg ud for lidt af hvert. Her er han ekstra glad for Staermose: ”Sidste år skulle vi levere udstyr til Melodi Grand Prix. Vi begyndte med en prototype, som skulle laves ret hurtigt, og Staermose gik straks i gang. Derefter fulgte endnu en prototype og så en til, og til slut skulle der serieproduceres 650 ens styk. Alt sammen noget, Staermose leverede til os.”

Mads Wahlberg fortsætter: ”Vi bruger dem både til vores specialløsninger og serieproduktion. Og det er fleksibiliteten i forhold til, hvad man kan, hvis man beder om det, hvor Staermose især har sin styrke. Der er rigtig kort vej fra ord til handling og fra ordre til udførelse, og det skaber stor værdi for os.”

Hos Staermose er det let og simpelt

”Det skaber også værdi, at hvis der er en eller anden ting, der ikke er helt, som den skal være på tegningen, så ringer ham, der står og bukker direkte til mig. Han kan se, at jeg har afgivet ordren. Jeg kan jo give ham svar med det samme - det er let og simpelt.”, forklarer Mads Wahlberg.

Han konkluderer: ”Jeg har prøvet at arbejde sammen med andre i samme branche som Staermose. Her adskiller Staermose sig på ordrebehandlingen og respitten på ordrer. De er virkelig gode til at få tingene hurtigt igennem i forhold til deres konkurrenter. Så derfor har jeg efterhånden også anbefalet Staermose en del gange til andre.”, siger Mads Wahlberg med et smil.

_______________________________________

wahlberg(1)


Om Wahlberg Motion Design:

Wahlberg Motion Design udvikler, designer og leverer kreative løsninger til underholdningsindustrien, herunder teatre, show og messer. Virksomheden udvikler kontinuerligt nye produkter, der gør hverdagen i underholdningsindustrien meget lettere. Har senest leveret udstyr til bl.a. den amerikanske sanger Drakes US turné. Wahlberg Motion Design er beliggende i Aarhus.

Se mere på: www.wahlberg.dk