System TM A/S

Perfekt og gnidningsløst samarbejde

System TM stiller meget store krav til deres underleverandører. Da virksomheden bruger rigtig mange komponenter for at færdiggøre deres anlæg, har de brug for leverandører, som kan overholde aftalerne og levere til tiden. Anders Stæhr uddyber: ”Med nogle emner har vi brug for at have lidt hånd i hanke med det hele, der benytter vi leverandører, som er tæt på. Selv om det ikke har første prioritet, giver nærheden os en klar fordel, så det vægter vi højt.”


”Samarbejdet med Staermose er bare helt perfekt. Vi har ikke noget at sætte en finger på. Vores ERP-systemer taler sammen, og de har været villige til at få det til at fungere så gnidningsløst, som overhovedet muligt. Det er noget, vi har udviklet sammen hen ad vejen. I vores virksomhed har vi ofte brug for hurtige leverancer, hvis noget skal repareres. Staermose er klar hver gang og forstår os - det betyder meget.”, forklarer Anders Stæhr.

Det er en win-win situation

Anders Stæhr fortsætter: ”Vi fandt hurtigt ud af, at Staermose er en seriøs virksomhed. I dag får vi lavet ¾ af alle vores laserskæringsdele og en hel del op-svejsning hos dem. Det er simpelthen en win-win situation for begge virksomheder. Det fungerer næsten lige så godt, som hvis det var vores egen virksomhed.”

Han er heller ikke i tvivl om, hvad der gør samarbejdet med Staermose Industry så godt: ”Der er fuld åbenhed omkring alting i vores samarbejde og de er en af vores rigtig gode samarbejdspartnere. Godt nok er der altid nogle, der kan gøre det billigere, men det har som regel også konsekvenser. Staermose ved godt, at succeskriteriet for os er at levere et kvalitetsprodukt til tiden, og selvfølgelig skal prisen være konkurrencedygtig. Det behøver vi slet ikke diskutere med dem.”

Vi ved, vi også dem i morgen

Hvad er det så, man får, når man vælger Staermose Industry? Anders Stæhr er ikke i tvivl: ”Du får en solid og seriøs samarbejdspartner. De lover ikke mere, end de kan holde. De lever sig meget ind i vores virksomhed, og vi har en god fælles forståelse for hinanden. Det er ikke bare snak, vi kan mærke, at de interesserer sig for os. Vi gør det samme med vores kunder. Det er jo sådan, det skal være.”

Anders Stæhr fortsætter: ”Kvalitet er måske et lidt overbrugt ord … det siger alle jo, men jeg vil sige, at det i hvert fald kendetegner Staermose Industry. De er hele tiden med på den nye teknologi og det gør, at vi ved, vi også har dem i morgen. Vi føler os rigtig godt tilpas med at have en underleverandør, der er solid og med helt fremme i udviklingen på deres område.”

Der skal være fremtid i det

”Når vi nu har valgt Staermose Industry, så er det fordi de ER dygtige. Der skal være en fremtid i det, og når de holder sig på forkant, er det selvfølgelig også en klar fordel for os. Vi siger til alle vores leverandører, at så længe de lever op til vores aftaler, kan de sove trygt om natten. Så længe vi har den fælles forståelse, så får sådan et samarbejde selvfølgelig lov til at fortsætte.”, smiler Anders Stæhr og runder af med ordene: ”Når vi har en god fornemmelse af, at vi har den rigtige samarbejdspartner, så bruger vi ikke krudt på at lede efter nogle andre.”

______________________________________

systemtm(1)Om System TM A/S:
System TM A/S’ speciale er optimeringsløsninger til verdens førende virksomheder indenfor træindustrien og er en af verdens største leverandører af maskinanlæg til træhåndtering og afkortning. Virksomhedens kompetencer dækker alt fra linjedesign, installering over træning af personale til service og vedligehold af anlæggene. Ved at fokusere på udvikling af teknologi, en unik projektorganisation og tæt samarbejde med kunderne, matcher System TM ethvert specifikt behov for at optimere på personale og træressourcer hos sine kunder. Virksomheden har eksisteret i mere end 35 år og producerer alle sine anlæg i Danmark.