Wobarg Maskinkonstuktion ApS

Staermose Industry er fleksible

”I sin tid eftersøgte jeg nogle laserskærere, som lå bedre geografisk for os. Her anbefalede en ansat Staermose Industry, og dem har vi brugt lige siden.”, fortæller Jens Hother Grabow, direktør for Wobarg Maskinkonstruktion ApS.

Vi har mange små ordre

I forbindelse med egen produktion har Wobarg ofte behov for hurtigt at få produceret og leveret halvfabrikata. Jens Hother Grabow forklarer: ”Vi har mange små ordrer, og så vil vi gerne have dem med det samme. Der kan vi måske godt være lidt besværlige, men sådan er vores hverdag – og det hele skal jo passe i vores egen produktion.”


”Staermose Industry er gode til hurtig og fleksibel levering og samtidig har de et fornuftigt prisniveau. Det hele skal jo hænge sammen. For os er det vigtigt, at vi kan lægge små ordrer og få dem hurtigt. Hvis lokummet brænder, kan vi få dem til at lave det nu og her.”, fortsætter han.

Hvad er det så Staermose Industry kan, som andre måske ikke kan? Jens Hother Grabow er ikke i tvivl: ”Man kan altid få noget mast igennem alle steder, men så koster det typisk noget. Det gør det ikke hos Staermose! Vi ville selvfølgelig helst slippe for minimumsgebyret på vores ordrer, men det er forståeligt nok.”

I dag er Staermose Industry eneleverandør

Jens Hother Grabow har da også lidt betænkeligheder: ”Du ser tit, at det begynder at løbe, når først en leverandør bliver større. Men sådan er det ikke med Staermose. Da vi begyndte havde de en enkelt laserskærer, nu har de tre som er fuldautomatiske. Så der sker bestemt noget. Alligevel har Staermose formået at vokse uden at det er gået ud over de eksisterende kunder. Det er rigtigt godt gået.”

”Hvis de fortsat formår at være lige så fleksible, som de er i dag, så vil vi selvfølgelig stadig anvende dem i fremtiden. I dag er de eneleverandør til os. Der er mange andre laserskærere, men det bruger vi ikke tid og krudt på at undersøge. Jeg har en ide om, at det jeg får er fornuftigt, så jeg gider ikke rende og spørge på priser hele tiden.”, slutter Jens Hother Grabow af.

__________________________________________

wobarg_logo(1)Om Wobarg Maskinkonstruktion ApS:

Wobarg Maskinkonstruktion ApS tilbyder specialmaskiner af højeste kvalitet. Virksomheden konstruerer højhastigheds-, højpræcisions- og intelligente maskiner, samt maskiner, som kan håndtere flere forskellige opgaver. Maskinerne leveres i alle størrelser og prisklasser