Marel A/S

Staermose Industry er stærke på laser-fronten

For Claus Nedergaard, Strategic Purchaser EU-North hos Marel A/S, er Staermose Industry et gammelt bekendtskab: ”Første gang jeg stødte på Staermose var i mit tidligere job. Så jeg har taget dem videre til mit nuværende job, om man vil.”

Vores samarbejde har udviklet sig

Claus Nedergaard forklarer om det lidt unikke arrangement i Marels afdeling i Aarhus: ”Vi arbejder udelukkende med ren montage og opmontering af maskiner. Det er derfor, vi 100 % benytter underleverandører. Det adskiller vores afdeling af den internationale Marel-gruppe fra andre lokationer både i Danmark og udlandet, for det gør de ikke i samme grad.”

Han uddyber: ”Vi samarbejder med flere underleverandører inden for stålbranchen. Staermose har været hurtige på laserskæring, og det er så en af årsagerne til, at vi bruger dem. I opstarten stod vi og skulle bruge nogle stumper hurtigt, og her begyndte vi at samarbejde med Staermose.”

Staermose er bare gode til at skære

Claus Nedergaard fortsætter: ”Det har udviklet sig lidt siden, men i det store hele er det laserskæring, vi primært bruger dem til. De giver os nogle emner i den kvalitet og til den tid, vi ønsker. De er meget professionelle og så er de hurtige. Det betyder meget for os.”

”Jeg synes, Staermose er rimeligt fleksible og forholdsvis hurtige til at servicere deres kunder. Staermose adskiller sig også på den måde, at de har to lasere. De er bare rigtig gode til at skære og bukke komponenter. De kan også lave mindre konstruktioner, men de er klart stærkest på laser-fronten.”, slutter Claus Nedergaard af.

_______________________________________

marel(1)

Om Marel A/S:

Marel A/S er leverandør af integrerede systemer samt standardiserede enkeltstående maskiner til kød-, fisk- og fjerkræindustrierne i Danmark. Marel er en global virksomhed med næsten 3.900 medarbejdere på verdensplan. Virksomhedens hovedkontor ligger i Island og har afdelinger og datterselskaber i 30 lande. Deres produktsortiment spænder over hele produktionsprocessen – fra modtagelse af råmaterialer til pakning og etikettering af slutproduktet.